Even laden...

Over ons

Veritas ICT Services

Ons verhaal

Richard is begonnen uit idealisme, vanuit een visie en kennis vanuit het verleden, Wat hem vaak opviel; een klant wordt niet echt geholpen, wordt vaak niet goed naar geluisterd, er wordt vaak gedacht aan, hoe kunnen wij de meeste marge maken?

Veritas betekent in Latijn Waarheid, wij koppelen hieraan ook Openheid, Eerlijkheid. en vanuit hier doen wij zaken met u als klant. Wij zeggen niet wat u wil horen, maar hoe het werkt, waar u echt staat en waar de mogelijkheden liggen. En nee, dit is
niet altijd het antwoord wat u wil horen, maar wel een eerlijk antwoord. Vanuit hier gaan wij bouwen naar de toekomst, bepalen we samen met u de stip op de horizon en kijken naar wat hiervoor nodig is om dit te bereiken.

Vanuit hier hebben wij enkele concepten ontwikkeld, Hardware as a Service, Werkplek as a Service en Collabration as a Service en Backup as a Service. Deze totaaloplossingen passen voor bijna iedereen zij volledig modulair en kan het zo basic of zo premium mogelijk maken als u zelf wil.

Wij zijn Veritas, Wij leveren de beste oplossing tegen een eerlijke prijs.
Wij kunnen natuurlijk een mooi verhaal hebben, maar de tevredenheid van onze klanten spreekt voor zich. Kunnen wij u in onderstaande rijtje neerzetten?
Zie hieronder
Wij werken voor uw succes!

Referenties

Donnie Groot IT Manager
Heilig Group

Veritas ICT Services begrijpt ons bedrijf en onze processen. Daarom zijn ze altijd goed bereikbaar, hebben snelle en goede leveringen. Het is gewoon een super samenwerking!

Joop de Boer Medewerker ICT
Stichting Odion

Wij kopen bij Veritas ICT Services omdat het bedrijf betrouwbaar, snel en voordelig is gebleken. Daarnaast is de professionele en klantvriendelijke houding van de helpdesk natuurlijk ook heel fijn.

Bas Nieuwenhuijse ICT Coördinator
Stichting Juvent

Een persoonlijke benadering (de klant is geen nummer maar een mens) Een inhoudsdeskundige accountmanager, snelle response tijden qua offertes en vragen. Flexibiliteit in het aanbod van producten en een snelle levering. Goede communicatie en een correcte afhandeling van vragen.

Jeroen Epskamp Application manager
Koen Pack B.V.

Ze denken met ons mee, en komen zelf ook met vernieuwende ideeën!

Robin Luining IT Officer
Centre for Human Drug Research

Veritas ICT Services denkt met je mee en lost het vraagstuk op, in plaats van alleen te vragen wat je wilt kopen.
Ze staan altijd voor ons klaar, men ziet geen problemen, maar uitdagingen!

Bel ons

Algemeen: 085-0074151

Mail ons

Adres

Zwarteweg 110
1431 VM Aalsmeer