Even laden...

Oplossingen & Diensten

Hardware Services

Wij verlenen hardware services om bedrijven een helpende hand te bieden, bij veel instellingen slinken de budgetten nog steeds! U wilt toch ook dat uw medewerkers zich bezig houden met hun werk waarvoor ze aangenomen zijn? Of dat nu de IT up to date houden is, of de eindgebruiker weer verder op weg te helpen.

Veritas ICT Services kent de bedrijfs- en zorgprocessen en weet dat er binnen de instellingen en bedrijven soms lastige keuzes gemaakt moeten worden. Bij structurele vervanging; zou het niet handig zijn als de nieuwe apparatuur efficiënt binnen komt, met de juiste label, juiste registratie en juiste installatie?

Daarom bieden wij Hardware diensten aan, simpel, makkelijk en u weet exact wat u kan verwachten. Heeft u nog oude apparatuur staan, dan nemen we deze uiteraard gewoon mee retour en voeren we deze milieuvriendelijk af. Mocht het nog iets waard zijn dan zullen wij dit verrekenen op de factuur of op een later tijdstip crediteren.

Staat er nog data op uw oude apparatuur, deze kunnen wij gecertificeerd laten whipen, vraag naar de mogelijkheden!

Overzicht pakketten

Hardware Services wordt verdeeld in enkele pakketten.

BASIC
SILVER
GOLD
Platinum

BASIC

0,50
Per unit

SILVER

5,45
Per unit

GOLD

9,45
Per unit

PLATINUM

29,45
Per unit
Hardware Services
Serienummer Registratie
Ja
Ja
Ja
Ja
Uitpakken Apparatuur
Ja
Ja
Ja
Verpakkingsmateriaal afvoeren
Ja
Ja
Ja
Serienummer registratie
Ja
Ja
Ja
Mac adress registratie
Ja
Ja
Assettag aanbrengen en registreren
Ja
DOA Check
Ja
Image Distributie
Ja

Procurement

Uw IT Inkopen uitbesteden? Of juist alles onder 1 paraplu hangen?

Vaste lage tarieven? Zorgen dat iemand voor u de prijzen uitonderhandeld met de fabrikanten en distributeurs? Wij hebben jaren ervaringen in goed, snel en voordelig inkopen. Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen; wij kunnen voordelig voor u inkopen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om kostenbesparing op direct niveau te realiseren, geïnteresseerd in hoeveel u kan besparen op uw IT inkopen?

Vraag naar de mogelijkheden!

Security

Als het gaat om IT-hardware en beveiliging, is nieuw vaak beter. Beveiliging vereist soms veel hardware- en software-updates. Maar Security gaat verder dan een stukje hardware en software. Ook Physical Hacking en Phising is een hot item. Wij hebben hier goede en naar ieders budget oplossingen voor.

Hardware
De basis van de Security, je hebt een fysiek netwerk, mooie snelle switches, wellicht enkele servers of een NAS. Maar, als je de voordeur niet op slot doet is het makkelijk binnenkomen natuurlijk. Een standaard Ziggo of KPN modem is geen goede firewall. zeker niet in het zakelijke segment. Wij werken samen met enkele uitstekende hardware security oplossingen, denk hierbij aan Sonicwall, Netgear en Fortinet.

Software
De Softwarematige oplossingen zijn een absolute must, vaak krijgen wij de vraag; “is Microsoft Defender genoeg?” in sommige gevallen ja, maar deze zijn zeldzaam. We merken toch vaak dat bedreigingen niet tegengehouden of gedetecteerd worden. De merken waar wij mee samenwerken zijn F-Secure, Eset, Symantec, maar ook de minder bekende maar uitstekende Fortinet, Sentinel one, en ……
Afhankelijk van uw wensen, budget en bedrijfsbehoefte maken we graag een passende en beheersbare oplossing.

Trainingen
Wij geven korte trainingen op locatie over “hoe hou ik mijn bedrijf veilig” Deze training geven wij aan eindgebruikers met leuke anekdotes en voorbeelden, maar wel hoe kunnen hackers te werk gaan. maar ook wat de gevolgen kunnen zijn en waar niet snel aan gedacht wordt.

Uiteraard hebben wij niet alle kennis zelf in huis, dit is bijna onmogelijk, daarom zijn wij vaak de verbindende schakel tussen de oplossingen welke benodigd zijn en specialisten van de fabrikanten of freelancers.

Printing

Onlangs het feit dat de wereld steeds groener wordt en de bedrijfsdoelstellingen is; steeds minder printen. Worden er nog veel printers verkocht en nog veel meer toners. Bij ons kan u de printer kopen, leasen, zelf beheren, laten beheren, automatisch toners krijgen, van alles. Van een basic printer tot een compleet park.

Uiteraard tegen de Veritas tarieven. Wij werken samen met Brother en HP Inc , Waarom? Dit zijn in onze ogen de beste fabrikanten die binnen ons verhaal passen, Brother heeft op het lage en middensegment een goede proporsitie, HP ook, maar is vele malen sterker in het hogere volume segment.

Wilt u ook besparen of wenst u goed advies?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bereikbaarheid en Samenwerken

Het is niet weg te denken, bereikbaar zijn. Wij kunnen u goed en passend advies geven over hoe u uw bereikbaarheid kan vergroten. Of u nu een eenmanszaak bent of tientallen of zelfs honderden medewerkers hebt. Maar wat past bij uw organisatie? En als er iets is.. wilt u bellen met een keuzemenu? Of wilt u gelijk iemand aan de lijn om u uit de brand te helpen?

Wij van Veritas hebben een proactieve aanpak die uw bedrijf of instelling verder helpt. Hoe en wie beheert u de data, De Routing? En de kosten? Wij hebben een beheersplatform waarbij alles overzichtelijk is, zodoende kunnen wij en u kosten efficiënt zijn en een goede bereikbaarheid realiseren. Ook geld verdienen door goed bereikbaar te zijn? Wij gaan graag met u brainstormen over hoe wij uw bereikbaarheid kan vergroten. Maar dan bent u goed bereikbaar, en dan? Als u ook met uw collega’s beter en efficiënter gaat samenwerken, dan transformeert u uw organisatie naar een organisatie wat echt efficiënt is en dus veel effectiever is, waardoor uw bedrijf of instelling winstgevender is. Graag verwijzen wij u verder naar onze Collaboration as a Service Oplossingen.

Het nieuwe werken

Grote kantoorpanden, voor een vergadering van Rotterdam naar Amsterdam en 2 uur later weer terug. dat kan toch efficiënter?

Wij ontarmen de samenwerking met HP en HP komt met het concept: het nieuwe werken.Maar wat verstaan Veritas en HP onder het nieuwe werken? Geen vaste werkplek, geen negen tot vijf werkdagen, maar werken wanneer en waar het beste uitkomt, bij een klant, in een lunchroom, koffiebar, op een flexplek op kantoor. Geen grote kantoorpanden meer (en na personeelskosten zijn de kosten voor een kantoor echt wel de grootste uitgaven)

De belangrijkste pijlers van het nieuwe werken zijn: Anyplace, Anytime, Veiligheid van datasnelheid en beschikbaarheid van de benodigde dataSamenwerking moet efficient zijn. Voor meer, beter en efficiënter samenwerken verwijzen wij u graag naar onze as a Service Oplossingen. Veritas is aangesloten bij het MVO platform van Aalsmeer en kijken hoe wij ons steentje bij kunnen dragen aan een groenere en betere planeet voor de nieuwste generaties. Daarbij hoort ook het nieuwe werken.

Bel ons

Algemeen: 085-0074151

Mail ons

Adres

Zwarteweg 110
1431 VM Aalsmeer