Even laden...

As a Service

Haas

Hardware as a service

Het concept: nieuw, maar toch al jaren oud!
HaaS in de IT is een relatief nieuw en snelgroeiend concept, maar het principe is al oud en bewezen succesvol. Denk bijvoorbeeld aan lease auto’s, maar dan met IT materialen. U betaald slechts een vast bedrag per maand en u krijgt een goed werkende werkplek. Wenst u een cloud omgeving of inclusief systeembeheer en helpdesk, dan komt u automatisch uit op ons concept: Werkplek as a Service.

Het vrijhouden van werkkapitaal
Vaste maandelijkse kosten maken IT kosten beheersbaar. HaaS verwijdert de onvoorspelbaarheid van noodzakelijke vervanging. Om uw apparatuur as a Service af te nemen heeft u geen dure ICT zaken op de balans staan.
Wat is voor u voordeliger?

Schaalbaarheid
HaaS heeft ingebouwde schaalbaarheid. Naarmate uw organisatie groeit of verandert, hebben uw technologie behoeften dat ook. Met HaaS kunt u een onbeperkt aantal nieuwe componenten integreren, allemaal afhankelijk van uw nieuwe bedrijfsbehoeften. In samenspraak beslist u welke apparatuur voor u geschikt is. Als het tegenovergestelde gebeurt en om wat voor reden dan ook minder hardware nodig heeft, kunt u zelfs afbouwen met een HaaS-oplossing en niet vastzitten aan het bezit van overbodige apparaten.

Refurbished of Nieuwe apparatuur
Door te kiezen voor HaaS hoeft u de keuze niet te maken. Wij zijn goed bekend met circulaire IT, maar vinden ook dat dit niet altijd de juiste oplossing is. Wij zien dat bedrijven of organisaties soms deze keuze moeten maken uit noodzaak, wel apparatuur nodig maar niet het budget voor de nieuwste technologie. Heeft u vragen of advies nodig, laat het ons dan weten. Dan leggen we u graag de voor en nadelen uit.

Waas

Werkplek as a Service

Een fantastisch concept deze kan tezamen met Hardware as a Service wanneer u nieuwe apparatuur wenst met gedeeltelijke of volledige ontzorging of alleenstaand wanneer u al goede apparatuur heeft of gewoon de nieuwe apparatuur op de balans wil hebben staan.

Vernieuwingen en ontwikkelingen

Het IT landschap verandert snel, de chips worden sneller, de software omgeving veranderd naar steeds meer cloud based en zelfs de hardware wordt steeds meer beheerd vanuit de cloud.
Waar vroeger gewoon alles lokaal moest worden geupdate, gecontroleerd en de storingen verhelpen, kan tegenwoordig al 70% al vanuit ons kantoor, dat bespaart kosten die we dan voor u ook niet in rekening hoeven te brengen. Significante ontwikkelingen welke uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren zullen wij aan u voorleggen en afhankelijk van de afspraken.

Onze aanpak:
Wij als Veritas ICT Services B.V. hebben een proactieve serviceaanpak en wij hebben er alle belang bij een efficiënt en productief intern netwerk en SaaS omgeving voor u te onderhouden.
Wij werken met een aantal standaard merken samen, denk hierbij aan gerenommeerde fabrikanten, zoals HP, Netgear, etc. Door een standaardisatie door te voeren, kunnen wij uitdagingen snel verhelpen. Wanneer u wenst kunnen wij maandelijkse rapportages opleveren, echter wij vinden dit vaak overbodig omdat wij maar een doel hebben, u succesvol laten ondernemen.

Security
Wanneer u kiest voor WaaS kiest u voor zekerheid.
Wij werken met enkele uitsluitend uitstekende securityoplossingen, afhankelijk van uw behoefte, bedreiging en noodzaak zullen wij deze integreren in uw WaaS omgeving. Uiteraard kunnen wij uit veiligheidsoverwegingen niet communiceren hoe wij dit verder bij onze klanten inregelen 😊
Voor meer informatie over Security en onze aanpak leest u hier meer over. 

Uw voordelen: Geen onnodige uitgaven aan nieuwe technologieën, Wij zijn verantwoordelijk voor het updaten en upgraden van uw IT. 

Caas

Collaboration as a Service

En dan wilt u samenwerken met collega’s, met klanten of leveranciers, maar om overal maar naar toe te blijven rijden, dat kost toch een bulk tijd? 

U bent over de streep, u gaat opzoek naar samenwerkingsoplossingen, al snel ziet u door de bomen het bos niet meer. Cisco? Microsoft? Google? Zoom? Logitech? Epson? Kramer? Lifesize? Polycom? 
Denk dat u snapt wat we bedoelen, te veel keuze en wat hebben wij nodig? En betaal ik dan hier niet te veel voor? Allereerst kijken wij naar hoe wilt u samenwerken? Is het alleen delen van bestanden? Alleen bellen? Of wilt u ook beeldbellen? Of web presentaties geven? of met meerdere locaties een vergadering hebben? Met daarbij behorende presentatie? 
Kortom samenwerking is heel breed. Wij gaan graag met u in gesprek wat u wenst, nemen de mogelijkheden door en kijken naar de toekomst.

Om kort aan te geven:
Microsoft Office 365 valt ook bij ons onder CaaS, evenals VoIP telefonie, (tijdelijk) bestanden delen via een private cloud. Maar ook complete vergadersets, van een ruimte tot met meerdere locaties tegelijkertijd te vergaderen. 
Kortom, wilt u efficiënter en effectiever samenwerken? Neem contact met ons op en wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken waar u de efficiëntieslagen kan behalen.

baas

Backup as a Service

Wij bij Veritas weten dat er door ondernemers weinig aan backups gedacht wordt. Laat staan dat het daadwerkelijk gebeurt.
En het risico? Wat gebeurt er als uw laptop met al uw data kwijt raakt of gestolen wordt? Dan heeft u in ieder geval een datalek. Daarom adviseren wij u bepaald type hardware met Software te nemen zodat uw data veilig is! maar deze data moet wel versleuteld ook op een secundaire locatie staan toch?  Wij hebben de keuze uit meerdere backup oplossingen.Denk hierbij aan het backuppen van uw complete PC, (virtueel of lokaal) uw Server, uw NAS of uw Office 365 omgeving. Naar de onze (Hybride) Cloud van Veritas. Backuppen van uw omgeving kan al vanaf € 10,- per maand! Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Bel ons

Algemeen: 085-0074151

Mail ons

Adres

Zwarteweg 110
1431 VM Aalsmeer